مترجم-translate

صفحات

۱۳۸۹ دی ۲۵, شنبه

گفتگو دربارۀ برنامه های آینده در نشست جهانی

گفتگو دربارۀ برنامه های آینده در نشست جهانی

۱۴ دي ۱۳۸۹ (۴ ژانویه ۲۰۱۱)
حیفا، اسرائیل، ۱۴ دی ۱۳۸۹ (۴ ژانویه ۲۰۱۱) (سرویس خبری جامعۀ جهانی بهائی) – مسئولان ارشد دیانت بهائی از سراسر جهان در مرکز جهانی بهائی جمع شده اند تا دربارۀ پیشرفت این جامعۀ جهانی و فعالیت هایش در آینده گفتگو کنند.
کنفرانس هیئت های مشاورین قاره ای در ۷ دی (۲۸ دسامبر) آغاز شد. نشست های جامع که تا ۱۱ دی (۱ ژانویه) ادامه داشت اکنون با مشورت های بیشتر در گروه های جغرافیایی دنبال می شود.
۷۹ نفر از ۸۱ مشاور جهان، از حدود ۵۸ کشور، در نشست ها شرکت دارند. آنها توسط بیت العدل اعظم در ۵ آذر ۱۳۸۹ (۲۶ نوامبر ۲۰۱۰) برای یک دورۀ خدماتی پنج ساله تعیین شدند. ۳۳ تن از آنها برای نخستین بار در نقش مشاور خدمت می کنند.
تمرکز اصلی شور مشاورین در سندی از بیت العدل اعظم که در جلسه ارائه شد، عنوان گردید. این پیام تحلیلی کامل از فعالیت های جامعه سازی در سالهای اخیر و جهتی روشن برای تکامل آنها در آینده فراهم نمود.
از جمله پیشرفت های اشاره شده، افزایش توان مندی حدود ۳۵۰۰۰۰ نفر در سراسر جهان، از طریق شرکت آنها در یک برنامۀ آموزشی، با هدف «شکل دادن به نوعی از زندگی که روح جان سپاری و وفاداری خصیصۀ ویژه آن است» بود.
ویژگی های دیگر فرایند جهانی یادگیری که اکنون در جامعۀ جهانی بهائی در جریان است، شامل برگزاری منظّم کلاس های آموزشی روحانی برای «خردسال ترین اعضای جامعه، گروه های به هم پیوسته نوجوانان و حلقه های مطالعه برای جوانان و بزرگسالان...» است. در پیام اشاره شده که حال در هر زمانی نیم میلیون نفر یا بیش از آن در این گونه فعالیت ها شرکت دارند.
این فرایند آموزشی – که بیت العدل اعظم آن را «ابزاری توانا جهت تواندهی روحانی توده های نوع بشر برای آن که مسئولیت سرنوشت خود را بر عهده بگیرند» توصیف كرده – به تأسیس یک الگوی ممتاز حیات اجتماعی کمک می کند که متعاقبا چارچوبی برای پیشبرد روحانی، اجتماعی و مادی جامعه ارائه می دهد.
تقویت بیشتر این فرایند از جمله نکات اصلی مورد بحث در نشست بود. مشاورین طی جلسات مشورتی و گفتگوهای غیررسمی، تجربه ها و بینش های خود را با هم در میان گذاشتند و راه های رشد بیشتر فعالیت ها را بررسی کردند.
بیت العدل اعظم در پیام خود دربارۀ درست کاری، کیفیت روحانی و رهایی از تعصب نیز که باید ویژگی معرّف حیات افراد و خدمات شان به جامعه باشد، سخن گفتند.
چنین صفاتی که باید به طور مستمر ترویج یابد – همراه با روح عشق و اتحاد عميق– پیش نیازهای الزامى موفقيت در همۀ اقدامات بهائى است.
بیت العدل اعظم مى نويسند: «حقیقت آن است که انواع تعصب – از تعصب نژادی، طبقاتی، قومی، جنسی و دینی – همچنان یوغ محکم خود را بر نوع بشر حفظ کرده است.»
نگرش ها و روش های جامعۀ بهائی به دنبال آن است که «در هر گروه انسانی، صرف نظر از پیشینۀ طبقاتی یا دینی ، فارغ از ملاحظات قومى یا نژادى و بدون توجه به جنسیت یا موقعیت اجتماعی آنها، نيروئى ايجاد كند كه به پاخیزند و در پیشبرد تمدن بشرى سهيم شوند.»
از ديگر موضوعات مورد بحث در کنفرانس، رابطۀ بین افراد، نهادها و جامعه بود. بیت العدل اعظم نوشتند: «تعاملات بین این سه در سرتاسر تاریخ بشر، در هر نوبت، مملوّ از دشواری هایی بوده است: فریاد و فغان توده مردم براى دستیابی به آزادی ، مطالبۀ فرمانبرداری از سوی نهادها، و دعوى اولويت از سوی جامعه.»
پیام با بیان این که «درک تازه ای از اين مفاهيم، متناسب با بشری که به بلوغ رسیده، در حال ظهور است،» مشورت ها را به این سو هدایت کرد که چطور تعاون و تعاضد مى تواند به نحو فزاینده اى روابطی را که این سه عنصر جامعه را به هم پیوند می دهد، تعیین كند.
بیت العدل اعظم در تاریخ ۱۱ دی (۱ ژانویه)، به مناسبت پایان کنفرانس، در نامه ای دیگر خطاب به بهائیان عالم شور مشاورین را «با بصیرت و نگرشی روشن، با اساسی پایدار و مطمئن...» توصیف کردند.
مشاورین، پس از حدود ده روز مطالعه، تأمل و مشورت فشرده، با رهنمونی روشن به کشورهای خود باز خواهند گشت تا بینش و الهامی را که دریافت کرده اند به جوامع ملّی و محلّی بهائی منتقل کنند.
  • Digg
  • Sphinn
  • del.icio.us
  • Facebook
  • Google
  • Furl
  • Reddit
  • StumbleUpon
  • Donbaleh
  • Technorati
  • Balatarin
  • twitthis

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر

نظرات شما سبب بهتر شدن محتوای وبلاگ و یادگیری بیشتر نویسندگان آن خواهد شد

طلوعی دیگر ؛ تاریخچه کوتاه دیانت بابی و بهائی قسمت 1

نامه جامعه بهائی به آیت الله صادق لاریجانی

 
ساخت سال 1388 نشریه اینترنتی ای بهاء.قدرت گرفته با بلاگر تبدیل شده به سیستم بلاگر توسط Deluxe Templates. طراحی شده بوسیله Masterplan. . بهینه شده برای سیستم فارسی مجتبی ستوده